Nieuw : PRXT33 Skin Boost

Ik onderging het zelf en al na één keer zag ik dat mijn huid echt mooier, voller en gladder was en meer glans had. Ook vlekjes zijn al minder aan het worden. Ik ben super enthousiast en onder de indruk!

Heel belangrijk ; het beschadigt je huid niet. Er is geen hersteltijd (geen vervelling, rode vlekken die lang aanhouden of andere narigheden). Deze chemische (niet Dr. Hauschka) behandeling zonder naalden, verbetert de totale conditie van je huid en is absoluut veilig. Het is een innovatieve huidstimulator die de aanmaak van collageen en elastine vezels stimuleert.
De unieke combinatie van TCA (een veel gebruikt ingrediënt in de wereld van huidverbetering) met H2O2 en Kojinezuur zorgt voor een fantastisch resultaat zonder de opperhuid te beschadigen en dat is dus wezenlijk anders dan een peeling.

Het resultaat :

* Onmiddellijk liftend en gladmakend effect * Mooie natuurlijke glans* Gezichtslijntjes vervagen* Pigmentvlekjes verhelderen* Huidporiën vernauwen* Egale huidtint

De behandeling Je huid wordt gereinigd en ontvet. Vervolgens breng ik de vloeibare substantie in gedeeltes aan op je huid en masseer het telkens stevig in. Als laatste reinig ik nog een keer met compresdoeken en breng ik een hydraterende creme en SPF (zonnefactor) aan.

Eénmalig of kuur ? Je kiest een éénmalige behandeling als je gaat voor een skin booster die zo’n 3 tot 4 weken kan aanhouden. Voor de beste, langdurige resultaten adviseer ik 4 behandelingen, die je om de week plant. Aan het einde van deze serie zul je aanzienlijke resultaten zien die 6 tot soms wel 12 maanden kunnen aanhouden. Een touch-up behandeling om de ongeveer 2 maanden is een aanrader.

Prijzen per behandeling (inclusief nazorg producten voor 1 week)

Gezicht en hals : 120 euro / Gezicht, hals en decolleté : 160 euro

20 euro PROMO KORTING *

Gezicht en hals : 100 euro / Gezicht, hals en decolleté : 140 euro


op PRX behandelingen die plaatsvinden t/m 30 november 2024

* ook van toepassing als je een serie boekt