Luxe (2 uur) – € 127,00

Dit is de ‘Klassieke Dr. Hauschka behandeling’.

Gun jezelf een hele speciale ‘korte vakantie’. Een ontspannend voetenbad, het uitstrijken van armen en benen, massage van de voeten en handen en nek en decolleté, in combinatie met de geurige compressen geven je een diepe ontspanning. Tevens vormt dit de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en –verzorging. Reinigende en verzorgende maskers en intensieve verzorging met een ampullenkuur, regenereert de huid. De penseelmassage bevordert de stroming van de lymfe en voert afvalstoffen en overtollig vocht af. Deze mooie behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

Compleet (1,5 uur) – € 97,00

We beginnen met een ontspannend voetenbad. Het verwijderen van onzuiverheden, wenkbrauwen bijwerken en evt. bovenlip harsen, worden aangevuld met een intensief voedend crème masker, een reinigend masker, ontspannende massages en warme compressen. We sluiten af met een passende dag-/nachtverzorging.

Basis (1 uur) – € 69,00

Een prima basis behandeling met een dieptereiniging en verwijderen van enkele onzuiverheden, het bijwerken van je wenkbrauwen, een intensief voedend crème masker, een heerlijke nek – en décolleté massage en een passende dagverzorging.

Jeugd t/m 17 jaar (ca. 45 min.) – € 49,00

Een doeltreffende reinigende behandeling om de jeugdige onzuivere huid weer in balans te laten komen.