Anti Age behandelingen

Bindweefselmassage (45 min) – € 63,-

Een unieke combinatie van intense technieken die de huid een ware boost geeft. Een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en het decolleté.

Reiniging – scrub – zachte fruitzuurpeeling – verstevigend serum – bindweefselmassage  – dagverzorging (+/- 45 min)

HET DOEL van deze stevige gezichtsmassage is het stimuleren van het collageen in de huid. Collageen is een lijmvormend eiwit wat onderdeel uit maakt van het bindweefsel. Door het versoepelen van het bindweefsel zal de huid minder last hebben van blokkades en energietekorten. Ook zal de huid minder moeite hebben met het afvoeren van afvalstoffen. Dit zorgt ervoor dat je minder snel last krijgt van rimpels en acne. In een situatie met veel stress of inspanning kan het voorkomen dat er meer spanning op het gezicht komt te staan, doordat de spieren zich te dicht onder de huid bevinden. Door het losser kneden van de huid zal je huid elastischer worden, waardoor de spanning op de huid in het gezicht afneemt.

RESULTAAT

  • de huid is gladder en oogt strakker en elastischer
  • betere doorbloeding van de huid
  • gelaatscontouren worden strakker en fijne lijntjes vervagen
  • al na 1 behandeling laat de huid een frisse vitaliteit zien

Losse behandeling (45 min) – € 63,- 

Kuurvorm (6 x 45 min) – € 350,- 

Skin Workout (75 min) – € 95,- 

FAVORIET !! Deze doeltreffende en complete behandeling waarin de BINDWEEFSELMASSAGE centraal staat, is bedoeld voor elke huid met tekenen van degeneratie ; verlies van elasticiteit en kleur, fijne lijntjes en vermoeidheid. Je huid beloont je met een frisse glow.

Reiniging – scrub – verwijderen onzuiverheden – zachte fruitzuurpeeling – wenkbrauwen epileren  – stimulerende bindweefselmassage op maat – anti age serum – verstevigend masker – ontspannende massage hoofd, nek en decolleté  – passende dagverzorging