Gezicht

hauschka-2-kleiner

 

 

 

 

 

 

Pure wellness en huidverzorging in één ! 

Gun jezelf een Dr. Hauschka gezichtsbehandeling.

Elke behandeling bevordert, dankzij de bijzondere producten en de kwaliteit van de aanraking, het zelfherstellend vermogen van de huid. Het gebruik van de diverse etherische oliën maken van elke behandeling een heerlijke geurbeleving. De massages ontspannen je van top tot teen.

Je huid en jijzelf komt volledig tot rust en je innerlijke, stralende schoonheid wordt zichtbaar.

Kom je voor het eerst dan neem ik uitgebreid de tijd voor een intake en analyse van je huidbeeld en ik stem de gekozen behandeling af op wat je huid op dat moment nodig heeft. Elke behandeling sluit ik af met een verzorgingsadvies voor thuis en een gezond drankje met lekkers.

De behandelingen kun je altijd naar wens uitbreiden met bv. epileren wenkbrauwen of harsen bovenlip. Kijk hiervoor eens bij ‘mooimakers’.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Vertel het me en we overleggen over de mogelijkheden.


> Luxe (2 uur) – € 115,00

Dit is de ‘Klassieke Dr. Hauschka behandeling’. 

Gun jezelf een hele speciale ‘korte vakantie’. Een ontspannen voetenbad, het uitstrijken van armen en benen en geurige compressen geven je een diepe ontspanning. Tevens vormt dit de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en –verzorging. Reinigende en verzorgende maskers en intensieve verzorging met een ampullenkuur, regenereert de huid. De penseelmassage bevordert de stroming van de lymfe en voert afvalstoffen en overtollig vocht af. Deze mooie behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans. 

> Natural Face Lifting (75 min) – € 90,00

NIEUW !! Zeer effectieve huidverjongende en huidverbeterende bindweefsel- en spiermassage aangevuld met een afvoerende en ontspannende lymfedrainage.  Kijk hier voor meer informatie en voor kuurvormen. 

Je kunt deze behandeling ook uitbouwen met een reiniging of de mooimakers. Zo stel je je eigen unieke behandeling samen.

 > Compleet (1,5 uur) – € 89,00

FAVORIET !!  Deze complete behandeling geeft je alles wat je nodig hebt.

We beginnen met een ontspannend voetenbad. de basis elementen zoals verwijderen onzuiverheden, wenkbrauwen bijwerken en evt. bovenlip harsen, worden perfect gecombineerd met een intensief voedend crème masker, een reinigend masker, ontspannende massages en warme compressen. We sluiten af met een passende dag-/nachtverzorging.

> Ontspanning (75 min) – € 77,00

De totale ontspanning die je ervaart zal zich weerspiegelen in je gezicht !

We beginnen met een ontspannend voetenbad met etherische oliën en warme compressen in de nek. Dan volgen de beenuitstrijking en voetmassage,  haaruitstrijking, een intensief voedend crème masker, een decolleté-/nekmassage, warme compressen en een hoofdhuidmassage. Ook in deze behandeling staat de lymfestimulatie massage* met penselen centraal. Deze ontspannende en bijzondere massage bevordert de stroming van de lymfe en voert afvalstoffen en overtollig vocht af. We sluiten af met een complete spieruitrekking en een passende dag-/nachtverzorging. 

* De lymfestimulatie massage kun je eventueel vervangen door een rugmassage. 

> Basis (60 min) – € 62,00

Een prima basis behandeling met een reiniging en verwijderen van enkele onzuiverheden, het bijwerken van je wenkbrauwen, een intensief voedend crème masker, een korte nek – en décolleté massage en een passende dagverzorging. 

> Jeugd tot 20 jaar (ca. 45 min.) – € 45,00

Een doeltreffende behandeling om de jeugdige onzuivere huid weer in balans te laten komen