Gezicht - alle behandelingen

hauschka-2-kleiner

 

 

 

 

 

 

Pure wellness en huidverzorging in één ! 

Gun jezelf een Dr. Hauschka gezichtsbehandeling.

Elke behandeling bevordert, dankzij de bijzondere producten en de kwaliteit van de aanraking, het zelfherstellend vermogen van de huid. Het gebruik van de diverse etherische oliën maken van elke behandeling een heerlijke geurbeleving. De massages ontspannen je van top tot teen.

Je huid en jijzelf komt volledig tot rust en je innerlijke, stralende schoonheid wordt zichtbaar.

Kom je voor het eerst dan neem ik uitgebreid de tijd voor een intake en analyse van je huidbeeld en ik stem de gekozen behandeling af op wat je huid op dat moment nodig heeft. Elke behandeling sluit ik af met een verzorgingsadvies voor thuis en een gezond drankje met lekkers.

De behandelingen kun je altijd naar wens uitbreiden met bv. wenkbrauwen verven, harsen bovenlip, een voetbehandeling of een rugmassage. Kijk hiervoor eens bij mooimakersrelax of hand en voet.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Vertel het me en we bespreken de mogelijkheden.


> Luxe (2 uur) – € 125,00

Dit is de ‘Klassieke Dr. Hauschka behandeling’. 

Gun jezelf een hele speciale ‘korte vakantie’. Een ontspannen voetenbad, het uitstrijken van armen en benen, massage van de voeten en handen en nek en decolleté, in combinatie met de geurige compressen geven je een diepe ontspanning. Tevens vormt dit de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en –verzorging. Reinigende en verzorgende maskers en intensieve verzorging met een ampullenkuur, regenereert de huid. De penseelmassage bevordert de stroming van de lymfe en voert afvalstoffen en overtollig vocht af. Deze mooie behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans. 

 > Compleet (1,5 uur) – € 95,00

FAVORIET !!  Deze complete behandeling geeft je alles wat je nodig hebt.

We beginnen met een ontspannend voetenbad. Het verwijderen van onzuiverheden, wenkbrauwen bijwerken en evt. bovenlip harsen, worden aangevuld met een intensief voedend crème masker, een reinigend masker, ontspannende massages en warme compressen. We sluiten af met een passende dag-/nachtverzorging.

> Basis (60 min) – € 67,-

Een prima basis behandeling met een reiniging en verwijderen van enkele onzuiverheden, het bijwerken van je wenkbrauwen, een intensief voedend crème masker, een korte nek – en décolleté massage en een passende dagverzorging. 

> Jeugd tot 20 jaar (ca. 45 min.) – € 49,-

Een doeltreffende behandeling om de jeugdige onzuivere huid weer in balans te laten komen

 

ANTI AGE Behandelingen 

> Skin Workout (75 min) – € 87,-

Deze doeltreffende en complete behandeling is bedoeld voor elke huid met tekenen van degeneratie ; verlies van elasticiteit en kleur, fijne lijntjes en vermoeidheid.

De stimulerende gezichtsmassage zorgt voor een liftend effect en geeft een boost aan het collageen en de elasthine in de diepere huidlagen. De zachte fruitzuurpeeling zorgt voor een heldere frisse teint. Je huid wordt gladder en stralender. 

Reiniging – scrub – verwijderen onzuiverheden – zachte fruitzuurpeeling – wenkbrauwen epileren  – stimulerende gezichtsmassage op maat – anti age serum – verstevigend masker – ontspannende massage hoofd, hals en decolleté  – passende dagverzorging

> Bindweefselmassage

  • Losse behandeling (+/- 45 min) –  € 60,00

Reiniging – serum – stimulerende bindweefselmassage – passende dagverzorging

  • Kuurvorm (6 x 45 min) – € 300,00 
  • Kuurvorm (12 x 45 min) – € 600,00

Klik hier voor meer informatie

 

> Algen Peeling (60 min) – € 87,00

Heb je last van een vale huid, pigmentvlekken, acne, acne littekens, grove poriën, onzuivere huid of roodheid én wil je preventief werken tegen huidveroudering – dan ga je blij worden van de Algen Peeling. Klik hier voor meer informatie

Kuur (3 behandelingen, elke week 1 x) € 225,00