6 adviezen die je huid zullen verbeteren

1. Gebruik geen nachtcrème.

Tijdens je slaap herstelt je huid zichzelf. Hij brengt het vet- en vochtgehalte in evenwicht en vermindert onzuiverheden. Gebruik je een nachtcrème, dan verstoor je deze functies en kan je huid uiteindelijk minder goed voor zichzelf zorgen. Bijvoorbeeld : een hydraterende crème kan je huid het sein geven om minder vocht aan te maken. Je huid wordt dan afhankelijk van de crème en zal steeds droger worden.

2. Behandel een vet huidbeeld met olie, een droog huidbeeld juist niet

Heb je op dit moment een vet huidbeeld? Dan adviseer ik de gezichtsolie als dagverzorging. Je huid ‘weet’ dat hij goed beschermd is en zal dus stoppen met het produceren van extra talg.

3. Reinig goed en mild, maar scrub niet

Vuil en onzuiverheden kunnen puistjes en grove poriën veroorzaken. Daarom is een goede reiniging van je huid essentieel. De reinigingscrème reinigt zacht en verwijdert vuil zonder de natuurlijke bescherming van je huid te verstoren. Het resultaat is een gezonde, stralende teint.

4. Gebruik producten met hoogwaardige ingrediënten

Dr. Hauschka cosmetica selecteert de ingrediënten van alle producten zeer zorgvuldig, op basis van hun bijzondere natuurlijke eigenschappen. Deze kunnen bijvoorbeeld een impuls geven om te hydraten, de elasticiteit te bevorderen, de werking van het product te verbeteren of een natuurlijke geur toe te voegen. Het is 100% natuurzuiver en voldoet aan de meest strenge criteria voor natuurlijke ingrediënten in cosmetica.

5. Maak gebruik van het feit dat je huid ‘slim’ is

Je huid zorgt voor zichzelf en reageert steeds op veranderingen van binnenuit of buitenaf. Je hoeft met je verzorging dus alleen het zelfherstellende vermogen van je huid te stimuleren en te versterken. 

6. Verwen jezelf af en toe met een goede gezichtsbehandeling : deze brengt je in balans en maakt je innerlijke schoonheid zichtbaar

De behandelingen van Alexandra Beauty Care bevorderen, dankzij de bijzondere producten en de kwaliteit van de aanraking, het zelfherstellende vermogen van je huid. Je komt volledig tot rust en je innerlijke, stralende schoonheid wordt zichtbaar.