Dr. Hauschka

100% natuurlijk !

Je huid is uniek

Je huid is een beschermend omhulsel van je lichaam en staat bloot aan invloeden van binnen- en buitenaf die je huid verzwakken. Je huid laat reacties zien zoals droogte, een overmatige productie van vet, of een vroegtijdige huidveroudering.

Bij Dr. Hauschka Cosmetica worden deze veranderende huidbeelden gezien als een tijdelijk verschijnsel en wordt geen indeling in huidtypen gemaakt. Je huid is een orgaan en de eigen activiteit ervan wordt gestimuleerd.

Je huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Om het natuurlijke ritme van je huid te ondersteunen, biedt Dr Hauschka Cosmetica het ritmische verzorgingsconcept reinigen, versterken en verzorgen. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging.

Het verzorgingsritueel in drie stappen: reinigen, versterken, verzorgen

Alle huidverzorgingsproducten van Dr Hauschka ondersteunen en stimuleren elkaar. Er is onderscheid tussen reinigende, versterkende en verzorgende producten. Ervaar zelf het effect van de hoogwaardige etherische oliën en geselecteerde heilzame plantenextracten in de producten van Dr Hauschka. Welk huidverzorgingsproduct je ook kiest – combineer het altijd met een reinigend en versterkend product, zodat je huid is voorbereid is op de dagverzorging.

Vetvrije nachtverzorging

Je huid gebruikt de nachtelijke uurtjes om haar cellen te vernieuwen. Tegelijkertijd voert ze afvalstoffen via de poriën af. Tijdens de nacht heeft je huid geen bescherming nodig tegen weersinvloeden, maar juist de mogelijkheid om op eigen kracht te herstellen. Een crème kan dit proces vertragen en haalt de huid uit haar natuurlijk ritme. ‘s Avonds na de reiniging wordt daarom een vetvrije nachtverzorging met herstellende plantenextracten geadviseerd: Gezichtslotion, Gezichtslotion Speciaal en Regeneratie Serum voor de rijpere huid.

Dr. Hauschka producten zijn vrij van:

  • Synthetische geur- en kleurstoffen
  • Conserveringsmiddelen
  • Minerale oliën
  • Parabenen en siliconen