Algen Peeling

ALGEN PEELING  (70 min.) – €95,00

Heb je last van een vale huid, pigmentvlekken, acne, acne littekens, grove poriën, onzuivere huid, roodheid, rosacea of wil je preventief werken tegen huidveroudering – dan ga je blij worden van deze behandeling.

Reiniging van de huid – verwijderen onzuiverheden – algen peeling – kalmerend masker – ontspannende nek-/decolleté massage – passende dagverzorging

KUUR

(3 behandelingen in max 3 weken) – €270,00  (€15,00 korting)

OVER DE ALGEN PEELING

Deze biologische kruidenpeeling zorgt voor een verrassend resultaat. Het product is niet agressief en beschadigt de huid absoluut niet. Je hebt geen last van een pijnlijke huid en je gaat niet vervellen. Je huid ziet er na deze peeling fris en stralend uit. Enkele uren na de behandeling kan de huid een verhoogde bloedcirculatie laten zien. Na de behandeling mag je niet naar de sauna en niet sporten. De peeling is vrij van parabenen,  petrolatum, paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale olie. De peeling beschadigt de opperhuid absoluut niet, maar werkt juist van binnen naar buiten. De combinatie van algen, muntolie, melisse- en calendulaextracten zorgt ervoor dat de bloedcirculatie en talgproductie wordt verbeterd. Daarnaast bevordert het de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert het de immuniteit en alle functies van de huid. En dat zie je !

RESULTAAT

De huidstructuur oogt egaler; zo zijn pigmentvlekken minder zichtbaar en poriën minder grof. De Algae peeling zorgt daarnaast voor een betere doorbloedingvan de huid. De valere huid oogt frisser en straalt weer. Verder werkt de peeling preventief tegen huidveroudering en zijn er hele goede resultaten te zien bij het verzachten van littekens en striae. Met behulp van de Algae peeling wordt ook acne minder. Het is zelfs mogelijk dat het volledig verdwijnt. De huid ziet er na de behandeling rustiger uit en de talgproductie wordt gereduceerd.

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDBEELDEN

Deze biologische peeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Dit maakt hem geschikt voor ieder huidbeeld, zelfs voor de zeer gevoelige huid. Het product is niet agressief. Je hoeft dus niet bang te zijn voor pijn, een rode huid of vervelling. Na gebruik ziet de huid er meteen goed uit. En dat wordt de dagen erna zelfs nog beter.

EÉN OF MEERDERE BEHANDELINGEN

Bij de intake nemen we door wat je wens is en wat je huidbeeld nodig heeft. De Algen Peeling kan eenmalig worden ondergaan om de huid een frisse teint te geven, diep te reinigen en om collageen en elastine een boost te geven. Bij huidbeelden met pigmentvlekjes, acne, couperose of rosacea adviseer ik een kuur om optimaal resultaat te behalen. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen, elke week 1 behandeling.

resultaat algenpeeling Resultaat na 1x kuur (3 behandelingen)