Detox Challenge

Heb je ook zo lekker gegeten, gedronken en geluierd tijdens de feest- en vakantiedagen? Minder goed voor mijn energielevel en huid, maar wat heb ik ervan genoten !

Nu is het hoog tijd voor gezonde dingen.

Ik nodig je daarom uit om mee te doen met de ‘Detox challenge’. 3 dagen heerlijke biologische sappen drinken om daarna energiek, stralend en waarschijnlijk een kilootje (of 2) lichter het jaar te beginnen. Doe je met me mee ?

Wat houdt de Detox Challenge in ?

Het doel van een detox is het resetten van je lichaam, het te ontdoen van afvalstoffen en je immuunsysteem te boosten. En dat ga je voelen en zien.

3 dagen achter elkaar start je je dag met een gembershot en drink je door de dag heen 6 verschillende biologische groenten-/fruitsappen (met ieder een eigen functie). Je kunt er ook voor kiezen om in de avond geen sappen te nemen maar te kiezen voor een lichte maaltijd. Zo zou je dan een dag langer kunnen detoxen. Maar het is natuurlijk beter om gewoon even 3 dagen door te zetten. En als ik het kan, kun jij het ook !

De aanbieding bestaat uit:

  • Je betaalt 90 euro (10% korting) voor de 3 dagen DETOX sappenkuur van juicemonkey.nl
  • 3 cold pressed gembershots om je dag mee te starten
  • 18 cold pressed biologische groenten-/fruitsappen
  • Deelname (als je dat wilt) aan de whatsapp groep “Detox challenge” om elkaar te blijven stimuleren en steunen gedurende de detox
  • Ondersteuning door Danielle van Velzen van Juice Monkey bij eventuele vragen

Hoe gaat het in z’n werk ?

Je schrijft je uiterlijk maandag 28 januari in per mail naar info@alexandrabeautycare.nl. Je ontvangt dan een mail met meer informatie over hoe je je kunt voorbereiden en wat belangrijk is tijdens de kuur. Je haalt je sappenkuur op bij mij op zondag 3 februariJe kunt dan zelf beslissen of je meteen op maandag begint met de kuur, of dat je de kuur invriest en op een voor jou beter moment start. Of misschien wil je ‘m laten aansluiten op de facial die je misschien al hebt geboekt/gaat boeken. Want die combinatie is natuurlijk extra mooi ! Wil je de kuur samen doen met iemand die (nog) geen klant is van mij? Geen probleem, introducees zijn van harte welkom.

Schrijf je in en de eerste stap naar een gezonde start is gemaakt!

Met stralende groetjes

Alexandra