algae peeling

NIEUW !! Algen Peeling

Heb je last van een vale huid, pigmentvlekken, acne, acne littekens, grove poriën, onzuivere huid, roodheid, rosacea of wil je preventief werken tegen huidveroudering – dan ga je blij worden van mijn nieuwe behandeling : de Algae Peeling.

Deze biologische kruidenpeeling zorgt voor een verrassend resultaat, waar je meteen van kunt genieten. Het product is niet agressief en beschadigt de huid absoluut niet. Je hebt geen last van een pijnlijke rode huid en je gaat niet vervellen. Je huid ziet er na deze peeling fris en stralend uit.

OVER DE ALGAE PEELING

De peeling is vrij van parabenen,  petrolatum, paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale olie. De peeling beschadigt de opperhuid absoluut niet, maar werkt juist van binnen naar buiten. De combinatie van algen, muntolie, melisse- en calendulaextracten zorgt ervoor dat de bloedcirculatie en talgproductie wordt verbeterd. Daarnaast bevordert het de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert het de immuniteit en alle functies van de huid. En dat zie je !

RESULTAAT

De huidstructuur oogt egaler; zo zijn pigmentvlekken minder zichtbaar en poriën minder grof. De Algae peeling zorgt daarnaast voor een betere doorbloedingvan de huid. De valere huid oogt frisser en straalt weer. Verder werkt de peeling preventief tegen huidveroudering en zijn er hele goede resultaten te zien bij het verzachten van littekens en striae. Met behulp van de Algae peeling wordt ook acne minder. Het is zelfs mogelijk dat het volledig verdwijnt. De huid ziet er na de behandeling rustiger uit en de talgproductie wordt gereduceerd.

De peeling kan ook op delen van het lichaam worden toegepast.

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDBEELDEN

Deze biologische peeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Dit maakt hem geschikt voor ieder huidbeeld, zelfs voor de zeer gevoelige huid. Het product is niet agressief. Je hoeft dus niet bang te zijn voor pijn, een rode huid of vervelling. Na gebruik ziet de huid er meteen goed uit. En dat wordt de dagen erna zelfs nog beter.

EÉN OF MEERDERE BEHANDELINGEN

Bij de intake nemen we door wat je wens is en wat je huidbeeld nodig heeft. De Algae Peeling kan eenmalig worden ondergaan om de huid een frisse teint te geven, diep te reinigen en om collageen en elastine een boost te geven. Bij huidbeelden met pigmentvlekken, acne, couperose of rosacea adviseer ik een kuur om optimaal resultaat te behalen. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen, elke week 1 behandeling.

DE BEHANDELING (ruim 60 min.)

  • Warme compresdoeken met heerlijk geurende salie
  • Reiniging van de huid
  • Verwijderen onzuiverheden
  • Algae peeling masker
  • Kalmerend of Brightening masker
  • Nek-/decolleté massage
  • Dagverzorging
  • SPF 30

Wil je de behandeling uitbreiden met b.v. het stylen van je wenkbrauwen, harsen of voetmassage, dan kan dat natuurlijk. Zo maak je er een behandeling van die helemaal bij jou past.

KOSTEN
1 behandeling (ruim een uur) –  €85.

Kuur (3 behandelingen) – €255. Betaal je de kuur in één keer, dan ontvang je 10% korting over het gehele bedrag en betaal je slechts €229,50

AANBIEDING !! 

In de maand februari betaal je slechts €75 voor deze behandeling. Een kuur kost dan €202,50.