nutraskin

Nutraskin – anti-aging van binnenuit

Veel mensen zijn zich bewust van het feit dat huidverzorging het meest effectief is als je zowel de binnen- als de buitenkant aanpakt. Voor de aanpak van binnenuit is NutraSkin Collageen Drink, een innovatieve anti-aging drank op basis van VERISOL® collageen. Dit collageen vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. Door dagelijks gebruik van NutraSkin Collageen Drink blijft de huid elastisch en verminderen lijntjes en rimpeltjes.

Combinatie met behandelingen

Een goed doorvoede huid reageert beter op huidverbeterende behandelingen.. NutraSkin Collagen Drink werkt fantastisch als aanvulling bij mijn Natural Face Lifting bindweefselmassage of tijdens de herstelperiode van de Algen peeling.

Hoge dosering collageen

Niet alle collageenproducten zijn hetzelfde. Van het VERISOL® collageen in NutraSkin Collagen Drink is aangetoond dat het daadwerkelijk rimpeltjes vermindert. NutraSkin sachets bevatten de hoogste dagdosering VERISOL®. Dit is vergelijkbaar met de hoeveelheid in ca. 9 collageentablet- ten. NutraSkin Collagen Drink werkt van binnenuit, elke dag opnieuw!

Clean label

NutraSkin Collagen Drink is een clean label product. Dit wil zeggen dat er geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven zijn toegevoegd. En het product is vrij van allergenen.

1 doos met 20 sachets kost EUR 35,95. 2 dozen voor EUR 65,-