Bindweefselmassage

Deze manuele behandeling is een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en het decolleté. Een uitgekiende massage die de huid een ware boost geeft.

DE BEHANDELING 

Reiniging – scrub – zachte fruitzuurpeeling – verstevigend serum – de massage : een unieke combinatie van intense technieken die de huid activeren en in een optimale conditie brengen – dagverzorging (+/- 45 min)

HET DOEL van deze stevige gezichtsmassage is het stimuleren van het collageen in de huid. Collageen is een lijmvormend eiwit wat onderdeel uit maakt van het bindweefses. Door het versoepelen van het bindweefsel zal de huid minder last hebben van blokkades en energietekorten. Ook zal de huid minder moeite hebben met het afvoeren van afvalstoffen. Dit zorgt ervoor dat je minder snel last krijgt van rimpels en acne. In een situatie met veel stress of inspanning kan het voorkomen dat er meer spanning op het gezicht komt te staan, doordat de spieren zich te dicht onder de huid bevinden. Door het losser kneden van de huid zal je huid elastischer worden, waardoor de spanning op de huid in het gezicht afneemt.

 

RESULTAAT

  • de huid is gladder en oogt strakker en elastischer
  • betere doorbloeding van de huid
  • gelaatscontouren worden strakker en fijne lijntjes vervagen
  • al na 1 behandeling laat de huid een frisse vitaliteit zien

JOUW PERSOONLIJKE KUUR

Vanaf de eerste behandeling voelt de huid steviger en jonger aan. Het beste en langdurigste resultaat wordt behaald in kuurvorm. Een kuur bestaat uit 1 keer per week gedurende 3 weken, dan een pauze van 3 weken en dan weer 1 keer per week gedurende 3 weken. We beslissen samen hoe jouw ideale behandelingskuur eruit ziet. Een losse behandeling is natuurlijk ook mogelijk. Wil je een bindweefselmassage + extra verwennerij dan is de “skin workout” wellicht een passende behandeling.

HOE BEHOUD JE HET RESULTAAT

  • Je komt om de 4 tot 6 weken terug voor een onderhoudsbehandeling
  • Je start met het thuisgebruik van de anti age verzorgingslijn van Dr. Hauschka
  • Tip : start gedurende je kuur met het anti aging beauty supplement ‘Nutraskin’ (collageen poeder te vermengen met water).

TARIEVEN

Losse behandeling 60 euro

Kuur van 6 behandelingen 300 euro

Kuur van 12 behandelingen 600 euro